EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 3 – Ioan Chelaru: Străinii în România

9 mart. 2016
12 voturi, medie: 2,92 din 512 voturi, medie: 2,92 din 512 voturi, medie: 2,92 din 512 voturi, medie: 2,92 din 512 voturi, medie: 2,92 din 5 (12 votes, average: 2,92 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1062
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

A treia ediție a emisiunii Legal Point l-a avut ca invitat pe dl av. dr. Ioan Chelaru, președintele Uniunii Juriștilor din România. Am dezbătut împreună cu domnia sa o problemă extrem de actuală, și anume aceea a străinilor în România. Discuția a fost prilejuită de recenta apariție a lucrării semnată de invitatul nostru, împreună cu dna Ana-Luisa Chelaru, lucrare care a dat și titlul emisiunii. Regimul juridic al străinilor în România este cu atât mai actual, cu cât primii 15 emigranți au intrat deja pe teritoriul nostru, fiind cazați la Galați – la Centrul de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil. În 2016 și 2017, România ar urma să primească 4.200 de refugiați.

Miercuri, 9 martie, începând cu ora 17.00, a avut loc emisiunea TV „Legal Point” pe canalul „UJ-TV” găzduit de portalul universuljuridic.ro

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

👍Vezi și: EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” – Executarea silită, provocări și perspective

👍Vezi și: Debutul EMISIUNII TV „LEGAL POINT”

EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 3 – Ioan Chelaru: Străinii în România was last modified: septembrie 21st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter