Este admisibilă exercitarea căilor de atac împotriva soluțiilor Ministerului Public de respingere a sesizărilor penale formulate de Curtea de Conturi a României?

22 apr. 2016
8 voturi, medie: 3,63 din 58 voturi, medie: 3,63 din 58 voturi, medie: 3,63 din 58 voturi, medie: 3,63 din 58 voturi, medie: 3,63 din 5 (8 votes, average: 3,63 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1410

Despre

  • Considerații generale
  • Aspecte procedurale
  • Argumente de susținere a admisibilității căilor de atac exercitate de Curtea de Conturi a României împotriva soluțiilor de neurmărire sau netrimitere în judecată
  • Concluzii

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Este admisibilă exercitarea căilor de atac împotriva soluțiilor Ministerului Public de respingere a sesizărilor penale formulate de Curtea de Conturi a României? was last modified: mai 13th, 2016 by Verginia Vedinaș

Recomandări

Abonează-te la newsletter