Este posibilă revizuirea hotărârilor judecătorului de cameră preliminară date în soluţionarea plângerilor împotriva ordonanţelor de netrimitere în judecată?

31 mart. 2015
11 voturi, medie: 4,36 din 511 voturi, medie: 4,36 din 511 voturi, medie: 4,36 din 511 voturi, medie: 4,36 din 511 voturi, medie: 4,36 din 5 (11 votes, average: 4,36 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3561

Despre

  • Art. 341 („Soluţionarea plângerii de către judecătorul de cameră preliminară”) C. pr. pen
  • Revizuirea hotărârilor judecătorului de cameră preliminară
  • Soluţionarea plângerilor împotriva ordonanţelor de netrimitere în judecată

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Este posibilă revizuirea hotărârilor judecătorului de cameră preliminară date în soluționarea plângerilor împotriva ordonanțelor de netrimitere în judecată? was last modified: mai 27th, 2015 by Viorel Pașca

Recomandări

Despre autor:

Viorel Pașca

Viorel Pașca

Este profesor universitar, doctor în drept, director al școlii doctorale din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității de Vest din Timișoara.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter