[UPDATE: Candidații admiși] Examen de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul INM

19 Sep 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.496

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 septembrie 2017: Candidații admiși

INM a publicat lista candidaților admiși la examen de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor.

Sursa informației

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Update 12 septembrie 2017: Informații proba scrisă

INM a emis un comunicat în care a anunțat programul de desfășurare al probei scrise și repartizarea candidaților pe săli pentru proba scrisă.

Proba scrisă tip grilă va avea loc în data de 13 septembrie la sediul INM din Bd. Regina Elisabeta nr. 53, Sectorul 5, București.

Examenul va începe la ora 10,00. Accesul candidaților în sălile de examen se va face în intervalul 09,00-09,30 pe baza C.I.

Sursa informației


Update 12 iulie 2017: Rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere la examen

INM a publicat într-un comunicat emis în data de 12 iulie 2017 lista cu persoanele care au îndeplinit condițiile de înscriere la examen. 

Redăm mai jos tabelul:

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Sursa informației


INM a publicat într-un comunicat emis în data de 27 iunie 2017 tematica și bibliografia pentru examenul de promovare în functii de executie a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul INM care se va desfășura în 13 septembrie 2017.

Redăm mai jos tematica și bibliografia:

Drept Civil

Drept Penal

Drept Procesual Civil

Drept Procesual Penal

Jurisprudența Curții de Justiție a Uniunii Europene

Jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului

Cererea de înscriere:

Calendar examen:

Sursa informației


[UPDATE: Candidații admiși] Examen de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul INM was last modified: septembrie 19th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter