Examenul de definitivat în profesia de practician în insolvență – mai 2015

28 apr. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1764

Despre

  • Examenul de definitivat
  • Documentația necesară înscrierii
  • Termen-limită: 15 mai 2015
  • Data examenului: 27 mai 2015 – 29 mai 2015

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul INPPI a fost publicat un anunț cu privire la desfășurarea examenului de definitivat în profesia de practician în insolvență, sesiunea mai 2015. Conform anunțului, examenul se desfășoară în perioada 27 mai 2015 – 29 mai 2015, la sediul UNPIR din București.

Documentația pentru înscrierea în examen trebuie depusă la Filiala UNPIR la care este arondat practicianul stagiar până la 15 mai 2015 și trebuie să conțină:

• cererea de înscriere;

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

• raport de activitate privind stagiul de pregătire profesională efectuat, inclusiv dovada de participare la stagiul intensiv de pregătire;

• caracterizarea întocmită de coordonatorul/coordonatorii de stagiu pe lângă care stagiarul a funcționat ca salariat sau colaborator;

• studiu de caz;

• dovada achitării taxei de susținere a examenului de definitivat în cuantum de 1.500 lei.

Examenul constă în susținerea unei lucrări scrise ce reprezintă un studiu de caz din practica stagiarului. Durata susținerii lucrării este de circa 10 minute și va cuprinde principalele aspecte ale cazului, elementele de practică curentă și cele specifice.

Comisiile, repartizarea candidaților pe comisii precum și data și ora începerii examenului vor fi afișate, potrivit anunțului, cel mai târziu la data de 22 mai 2015, pe site-ul www.inppi.ro și www.unpir.ro.

Pentru mai multe informații consultați anunțul publicat pe site-ul INPPI (www.inppi.ro)

Examenul de definitivat în profesia de practician în insolvență – mai 2015 was last modified: aprilie 27th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter