Examenul pentru dobândirea calităţii de practician în insolvenţă, sesiunea martie 2016 – Grilele, baremurile și rezultatele

30 mart. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1927

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR) a organizat, în data de 19 martie 2016, la Facultatea de Drept a Universității din București, examenul pentru dobândirea calității de practician în insolvență.

UNPIR a publicat:

Grilele de examen;

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Baremurile;

Notele de examen.

Sursa informației este UNPIR (www.unpir.ro).

Examenul pentru dobândirea calității de practician în insolvență, sesiunea martie 2016 – Grilele, baremurile și rezultatele was last modified: martie 30th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter