Excepţia lipsei calităţii de reprezentant (a „puterii de a reprezenta”) şi excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant

23 mart. 2015
Articol UJ Premium
9 voturi, medie: 4,11 din 59 voturi, medie: 4,11 din 59 voturi, medie: 4,11 din 59 voturi, medie: 4,11 din 59 voturi, medie: 4,11 din 5 (9 votes, average: 4,11 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 7.660

Despre

  • Art. 82 („Lipsa dovezii calităţii de reprezentant”) NCPC
  • Puterea de reprezentare
  • Excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Excepția lipsei calității de reprezentant (a „puterii de a reprezenta”) și excepția lipsei dovezii calității de reprezentant was last modified: martie 20th, 2015 by Alexandru Suciu

Recomandări

Despre autor:

Alexandru Suciu

Alexandru Suciu

Este doctor în drept procesual civil, avocat partener la SCA SUCIU&Asociații din Sibiu și arbitru în cadrul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter