Excluderea probelor nelegale, rezultate din încălcarea dreptului la tăcere şi la neautoincriminare, în procedura de cameră preliminară, în lumina Deciziei nr. 641/2014, a Curţii Constituţionale

15 dec. 2015
Articol UJ Premium
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2584

Despre

  • Analizarea noului cadru normativ
  • Excluderea probelor nelegale din procesul penal
  • Transformarea procedurii de cameră preliminară

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Excluderea probelor nelegale, rezultate din încălcarea dreptului la tăcere și la neautoincriminare, în procedura de cameră preliminară, în lumina Deciziei nr. 641/2014, a Curții Constituționale was last modified: decembrie 15th, 2015 by Voicu Pușcașu

Recomandări

Despre autor:

Voicu Pușcașu

Voicu Pușcașu

Este judecător în cadrul Sectiei penale a Judecătoriei Deva și lector univ. dr. la Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter