Executarea contractelor de achiziție publică: de la arbitraj, la instanța de drept comun

6 mart. 2015
3 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 5 (3 votes, average: 2,33 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3005

Despre

  • Contractele de achiziţie publică de tip FIDIC
  • Contractul de achiziţie publică este asimilat actului administrativ
  • Termenele de prescripție

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Executarea contractelor de achiziție publică: de la arbitraj, la instanța de drept comun was last modified: martie 9th, 2015 by Oana Gavrilă

Recomandări

Despre autor:

Oana Gavrilă

Oana Gavrilă

Este Managing Associate al Țuca Zbârcea & Asociații, specializată în litigii comerciale şi civile, precum şi cauze de contencios administrativ, îndeosebi acţiuni având ca obiect anularea/contestarea actelor administrative emise de autorităţi contractante în diverse proceduri de achiziţii publice, proiecte de concesiune şi PPP.

Abonează-te la newsletter