Exercitarea autorităţii părinteşti în lumina dispoziţiilor noului Cod civil

25 mart. 2015
Articol UJ Premium
3 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 5 (3 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2149

Despre

  • Autoritatea părintească
  • Art. 487 („Conţinutul autorităţii părinteşti”) C. civ.
  • Art. 398 („Exercitarea autorităţii părinteşti de către un singur părinte”) C. civ
  • Jurisprudență relevantă

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Exercitarea autorității părintești în lumina dispozițiilor noului Cod civil was last modified: mai 15th, 2015 by Pauna Neculae

Recomandări

Despre autor:

Pauna Neculae

Pauna Neculae

Este avocat cu o vastă experiență în dreptul litigiilor din România. În cariera sa impresionantă, înainte de a deveni avocat, Pauna Neculae a parcurs toate etapele unei cariere exemplare în magistratură, de la Președinte al Judecătoriei Sectorului 2 București, judecător în cadrul Curții de Apel București – Secția Conflicte de Muncă până la inspector în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii și formator în cadrul Școlii Naționale de Grefieri.

Abonează-te la newsletter