Locuri pentru grefieri în cadrul seriei de seminare „Exerciții practice pentru implementarea instrumentelor de cooperare judiciară în materie civilă și comercială”

24 feb. 2015
2 voturi, medie: 1,50 din 52 voturi, medie: 1,50 din 52 voturi, medie: 1,50 din 52 voturi, medie: 1,50 din 52 voturi, medie: 1,50 din 5 (2 votes, average: 1,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 684

Despre

  • Seminarele „Exerciții practice pentru implementarea instrumentelor de cooperare judiciară în materie civilă și comercială”
  • Câte 2 grefieri pentru fiecare seminar
  • Înscriere până la data de 27 februarie 2015 inclusiv

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform unui anunț publicat pe site-ul Școlii Naționale de Grefieri, Institutul Național al Magistraturii și Consiliul Superior al Magistraturii în parteneriat cu Școala Națională de Grefieri organizează în cadrul proiectului JUST/2013/JCIV/AG/4634, în cursul anului 2015, o serie de seminare cu titlul „Exerciții practice pentru implementarea instrumentelor de cooperare judiciară în materie civilă și comercială”. Pentru fiecare seminar în parte vor fi selectați câte 2 grefieri din cadrul instanțelor.

În cadrul acestor seminare vor participa judecători din Spania, Italia, Bulgaria, Belgia și România și câte 2 grefieri. Vor fi diseminate instrumentele de cooperare în materie civilă și comercială printr-o abordare practică și interactivă, adaptată specificului fiecărei profesii implicate și menită să transpună dispozițiile teoretice în realitate. Participanții vor aprofunda noțiuni de limba engleză juridică și vor soluționa cazuri practice.

Programul seminarelor este următorul:
În materie civilă:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
  • 18 – 20 martie 2015;
  • 22 – 24 aprilie 2015;
  • 27 – 29 aprilie 2015.

În materie comercială:

  • 13 – 15 mai 2015;
  • 17 – 19 mai 2015.

La finalul proiectului va fi organizată o conferință în perioada 22 – 23 octombrie 2015, care va reuni participanții tuturor seminarelor. Toate activitățile se vor desfășura exclusiv în limba engleză și vor fi organizate în București. Organizatorii vor asigura cheltuielile participanților din bugetul proiectului.

Școala Națională de Grefieri organizează în acest moment selecția a câte 2 grefieri din cadrul instanțelor, pentru fiecare seminar, conform calendarului publicat. Cei interesați de participare vor trimite opțiunile lor, împreună cu un CV și datele de contact (adresă de e-mail și telefon mobil), până la data de 27 februarie 2015 inclusiv, doamnei judecător Camelia Panaitescu-Alegria, la adresa de e-mail: [email protected].

Citiți mai multe în anunțul oficial.

 

Locuri pentru grefieri în cadrul seriei de seminare „Exerciții practice pentru implementarea instrumentelor de cooperare judiciară în materie civilă și comercială” was last modified: februarie 24th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter