Experiența participării la Hexagon că este una pe care nu o voi uita niciodată

28 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 395
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Student la Facultatea de Drept din Iași, membru al echipei de drept civil, Geană Florin Cătălin a spus despre experiența participării la Hexagon că este una pe care nu o va uita niciodată.

Acesta a făcut o paralelă între pregătirea pentru Hexagon și pregătirea pentru admiterea în profesiile liberale, afirmând că prin nivelul intens al pregătirilor pentru participarea la Hexagon a dobândit o experiență relevantă pentru viitor.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În ceea ce privește pregătirea pentru concurs, studentul a povestit cum a învățat foarte mult pe cont propriu, iar apoi se întâlnea săptămânal cu profesorii pentru a discuta problemele apărute.

Experiența participării la Hexagon că este una pe care nu o voi uita niciodată was last modified: mai 28th, 2016 by Florin Catălin Geană

Despre autor:

Florin Catălin Geană

Florin Catălin Geană

Este student la Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Abonează-te la newsletter