[Cea de a II-a prelegere] Facultatea de Drept București. ASD. Prelegere Procuror Federal American și Agenți FBI privind „Transnational Organized Crime”

6 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 605

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 6 februarie 2018: „Transnational Organized Crime (II)”

Potrivit unui anunț din data de 6 februarie 2018, Centrul de Cercetare în Domeniul Științelor Penale al Facultății de Drept, Universitatea din București și Asociația Studenților în Drept vă invită la prelegerea cu tema „Transnational Organized Crime (II)”, continuând tradiția începută în luna noiembrie 2017.

Evenimentul va avea loc la data de 6 martie 2018, între orele 12.00-14.00 în Sala „Constantin Stoicescu”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În cadrul întâlnirii, vor fi abordate aspecte referitoare la criminalitatea organizată cu componentă transnațională, în special în materia proprietății intelectuale. Prelegerea va fi susținută de doi invitați, după cum urmează:

– Anca Iulia Pop – coordonator regional în domeniul Proprietății Intelectuale, U.S. Department of Justice, care va vorbi despre Combatting Transnational Organized Crime through Intellectual Property Rights Criminal Enforcement;
– Peter Traven – agent special FBI, care va vorbi despre FBI Cybercrime Investigations & International Liaison.

Sunt invitați să participe doctoranzii, masteranzii și studenții din toți anii de studiu (cu precădere cei din anii II-IV).

În vederea participării, persoanele interesate vor transmite un e-mail cu datele de contact la adresa: [email protected], până la data de 1 martie 2018.

Sursa informației


Facultatea de Drept București. ASD. Prelegere Procuror Federal American și Agenți FBI privind „Transnational Organized Crime”

Potrivit unui anunț din data de 10 noiembrie 2017, Centrul de Cercetare în Domeniul Științelor Penale al Facultății de Drept, Universitatea din București și Asociația Studenților în Drept vă invită la prelegerea cu tema „Transnational Organized Crime”, ce va avea loc la data de 22 noiembrie 2017, între orele 12.00-14.00 în Sala „Petre Antonescu”.

Prelegerea va fi susținută de trei invitați, după cum urmează:

– Terry M. Kinney, procuror federal în cadrul Secției de Criminalitate Organizată și Corupție în Sectorul Public a Parchetului din Chicago, Illinois;

 George Talosagent FBI;

– John C. Julien IIIagent FBI.

În cadrul întâlnirii, vor fi abordate aspecte referitoare la activitatea procurorilor federali și cea a FBI și la criminalitatea organizată cu componentă transnațională, în special asupra traficului de persoane.

Sunt invitați să participe doctoranzii, masteranzii și studenții din toți anii de studiu (cu precădere cei din anii II-IV).

În vederea participării, persoanele interesate vor transmite un e-mail cu datele de contact la adresa: [email protected].

Sursa informației

[Cea de a II-a prelegere] Facultatea de Drept București. ASD. Prelegere Procuror Federal American și Agenți FBI privind „Transnational Organized Crime” was last modified: februarie 7th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter