Facultatea de Drept București. Conferința „Codificările în secolul al XXI-lea”, 28 februarie 2018

14 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 179

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La invitația Facultății de Drept a Universității din București și a Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene, domnul Rémy Cabrillac, profesor la Facultatea de Drept și Științe Politice a Universității Montpellier, va susține o conferință cu tema „Codificările în secolul al XXI-lea”, la data de 28 februarie 2018.

Astfel, prezentarea va avea loc începând cu ora 17.30, în Sala Constantin Stoicescu a Facultății de Drept.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. 

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

La data de 1 martie 2018, domnul profesor Rémy Cabrillac va susține o prezentare cu tema „L’inexécution du contrat: perspectives européennes comparées”, în cadrul colocviului internațional „Inexécution et justifications – le pouvoir actuel d’expression du droit continental”. Programul complet al manifestării poate fi consultat aici.

De asemenea, la data de 2 martie 2018, începând cu ora 14.30, va avea loc lansarea traducerii în limba română a lucrării „Codificările”, scrisă de domnul profesor Cabrillac și publicată la Editura Universul Juridic.

Sursa informației

Facultatea de Drept București. Conferința „Codificările în secolul al XXI-lea”, 28 februarie 2018 was last modified: februarie 14th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter