Facultatea de Drept București. Sesiunea de comunicări „Rencontres de la SLC : dialogue franco-roumain”

31 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 218

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 30 octombrie 2017, Facultatea de Drept a Universității din București anunță, împreună cu Societatea de Legislație Comparată, organizarea unei sesiuni de comunicări științifice privind actualitatea conteciosului și lupta împotriva corupției în Franța și România.

Evenimentul va avea loc în perioada 20-21 noiembrie 2017, în cadrul Universității Paris II Pantheon Asas.

Pentru mai multe detalii privind organizarea sesiunii de comunicări științifice, puteți consulta programul evenimentului aici.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

 

Sursa informației

Facultatea de Drept București. Sesiunea de comunicări „Rencontres de la SLC : dialogue franco-roumain” was last modified: octombrie 31st, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter