Facultatea de Drept București. Sesiunea de comunicări științifice a studenților și masteranzilor – ediția a IX-a

14 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 299

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 13 noiembrie 2017, Facultatea de Drept a Universității din București face apel pentru depunerea candidaturilor pentru cea de-a IX-a ediție a sesiunii de comunicări științifice a studenților și masteranzilor.

Astfel, înscrierea lucrărilor pentru ediția a IX-a din anul universitar 2017-2018 a Sesiunii de Comunicări Științifice (SCS) adresată studenților și masteranzilor Facultății de Drept, Universitatea din București, va avea loc în perioada 1 februarie – 2 martie 2018, prin trimiterea materialului, împreună cu acordul asupra variantei finale dat de cadrul didactic coordonator, la adresa de email: [email protected]

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Instrucțiunile detaliate privind participarea la SCS și formatul lucrării se regăsesc pe pagina web a Sesiunii: http://drept.unibuc.ro/Precizari-privind-Sesiunea-de-Comunicari-Stiintifice-a-Studentilor-si-Masteranzilor-s61-avz284-ro.htm (cu precizarea că: perioada de înscrieri la ediția în curs este cea menționată mai sus, 1 februarie – 2 martie 2018).

În cadrul SCS, pot avea calitatea de coordonatori de lucrări doar cadrele didactice ale Facultății de Drept, Universitatea din București, astfel cum acestea sunt menționate pe site-ul Facultății.

Sursa informației

Facultatea de Drept București. Sesiunea de comunicări științifice a studenților și masteranzilor – ediția a IX-a was last modified: noiembrie 14th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter