Facultatea de Drept București. Stagiu la Curtea Europeană de Justiție

8 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 628

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 8 februarie 2018, Facultatea de Drept București anunță că, până la data de 31 martie 2018, se pot face înscrieri via aplicația EU CV online (http://curia.europa.eu/applyde către studenții care au între 18-25 ani și care doresc să efectueze un stagiu plătit timp de o lună.

Perioada în care se va desfășura stagiul este: 1 iulie – 30 septembrie 2018.

Sursa informației

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc
Facultatea de Drept București. Stagiu la Curtea Europeană de Justiție was last modified: februarie 8th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter