Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti și Asociaţia Brokerilor. Conferinţa „Dreptul pieţei de capital – aspecte practice”

3 mai 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 961

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului INM din data de 2 mai 2017, Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, în parteneriat cu Asociația Brokerilor, anunță Conferința cu tema „DREPTUL PIEȚEI DE CAPITAL – ASPECTE PRACTICE”, eveniment ce va avea loc în perioada 11-13 mai 2017, la sediul Facultății de Drept, Universitatea din București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, București, Sala Stoicescu.

Având în vedere complexitatea domeniului, dar și cazuistică nu foarte frecventă, Conferința își propune familiarizarea corpului judecătorilor, procurorilor și avocaților cu mecanismele de funcționare ale pieței de capital, entitățile acesteia, infracțiunile și practicile frauduloase incidente, aspectele fiscale, precum și cu diverse studii de caz, având ca scop final existența unor practici unitare ale instanțelor în aplicarea dispozițiilor legale.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Piața de capital este un domeniu de activitate care a beneficiat, în ultimul deceniu, de o creștere importantă a nivelului de reglementare, atât la nivel național, cât și la nivelul Uniunii Europene. În România au avut loc numeroase modificări ale legii pieței de capital și la aceastea s-au adăugat alte legi incidente. Implementarea reglementărilor europene a reprezentat și ea o provocare atât pentru legiuitori, cât și pentru cei care trebuie aplice prevederile reglementărilor sau care trebuie să urmărească aplicarea acestora. În același timp, în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară a fost emis un număr impresionant de acte normative secundare, ele fiind completate de regulamente europene cu aplicare directă în țările membre.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile în sală.

Organizatorii roagă pe cei interesați  își confirme participarea până la dată de 5 mai 2017, la tel.: 0213.17.99.33, e-mail: [email protected] , persoană de contact: Cristina Ionescu.

Redăm în continuare agenda evenimentului astfel cum a fost publicată de către INM.

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și Asociația Brokerilor. Conferința „Dreptul pieței de capital – aspecte practice” was last modified: mai 3rd, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter