Facultatea de Drept din Sibiu vrea locul 1 la Hexagon, în 2017

12 Mai 2016
4 voturi, medie: 4,25 din 54 voturi, medie: 4,25 din 54 voturi, medie: 4,25 din 54 voturi, medie: 4,25 din 54 voturi, medie: 4,25 din 5 (4 votes, average: 4,25 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 836
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu a ocupat anul acesta la Hexagon ultima poziție a clasamentului. Cu toate acestea, conf. univ. dr. Adrian Circa, prodecanul Facultății de Drept Sibiu, coordonatorul echipei, este optimist și speră într-un loc în primele trei, anul viitor, la Chișinău.

Domnia sa mizează pe locurile 4, aproape de podium, ocupate de echipa sa, anul acesta, la probele de Drept Civil și Drept Constituțional.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Studenții sibieni vor începe curând pregătirea pentru Hexagonul de la Chișinău, pentru că în 2017, Facultatea de Drept din Sibiu vrea locul 1.

Facultatea de Drept din Sibiu vrea locul 1 la Hexagon, în 2017 was last modified: mai 13th, 2016 by Adrian Circa

Despre autor:

Adrian Circa

Adrian Circa

Este conf. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și directorul catedrei de Drept privat și științe ale educației.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter