[UPDATE: Rezultate selecție] Facultatea de Drept – Iași. Stagiu de practică de specialitate în cadrul Ministerului Justiţiei

19 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 347

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 octombrie 2017: Rezultatele procedurii de selecție a studenților în vederea efectuării stagiului de practică de specialitate în cadrul Ministerului Justiției

Potrivit comunicatului din data de 19 octombrie 2017, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” – Iași a dat publicității lista studenților admiși pentru efectuarea unui stagiu de practică de specialitate la Ministerul Justiției.

Astfel, studenții selectați pentru efectuarea stagiului de practică de specialitate trebuie să se prezinte de urgență la administrația facultății, cabinetul 115a, lângă secretariat IFR, Constantin Hălăngescu (relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0232 2012118).

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Redăm, în continuare, lista studenților admiși pentru efectuarea stagiului de practică de specialitate la Ministerul Justiției, astfel cum a fost publicată pe site-ul Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași:

Sursa informației


Facultatea de Drept – Iași. Stagiu de practică de specialitate în cadrul Ministerului Justiției

Potrivit unui comunicat din data de 14 octombrie 2017, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași anunță declanșarea procedurii de selecție a studenților în vederea efectuării unui stagiu de practică de specialitate în cadrul Ministerului Justiției:

„Ca urmare a încheierii unui protocol de colaborare între Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași – Facultatea de Drept și Ministerul Justiției privind practica studenților, în data de 18.10.2017 ora 16.00 în Amfiteatrul II.6 va avea loc selecția unui număr de 15 studenți.

Sunt eligibili studenți din toți anii (I – IV) și masteranzi.

Practica va avea o durată de 2 săptămâni (56 ore) în perioada 23 octombrie – 3 noiembrie 2017.

Tematica examenului / interviului este următoarea:

– Legea 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative, cu modificările și completările ulterioare;
– Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare;
– Hotărârea Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea și funcționarea Ministerului Justiției, cu modificările și completările ulterioare.

Studenții care vor efectua acest stagiu de practică au posibilitatea echivalării cu practica de specialitate (1 semestru) în anul aferent (III sau IV / master anul II ).

Costurile sunt asigurate de către organizatorii stagiului de practică”.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate selecție] Facultatea de Drept – Iași. Stagiu de practică de specialitate în cadrul Ministerului Justiției was last modified: octombrie 19th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter