Facultatea de Drept – Iași. Uniunea Sindicatelor Libere din învăţământul Preuniversitar Iaşi, angajează consilier juridic pentru perioada nedeterminată

14 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 240

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 14 noiembrie 2017, Uniunea Sindicatelor Libere din învățământul Preuniversitar Iași angajează consilier juridic pentru perioada nedeterminată, absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – licență sau mașter – promoția 2017.

Condiții:

– cunoștințe solide de operare PC;
– abilități de comunicare;
– medie de absolvire peste nota 8.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

USLIP IAȘI oferă pachet salarial motivant și mediu de lucru plăcut. CV-urile se vor trimite pe adresa de mail: [email protected].

Sursa informației

Facultatea de Drept – Iași. Uniunea Sindicatelor Libere din învățământul Preuniversitar Iași, angajează consilier juridic pentru perioada nedeterminată was last modified: noiembrie 14th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter