Depunerea candidaturilor pentru funcția de student Senator în cadrul Senatului Universităţii Babeș-Bolyai din partea Facultăţii de Drept

12 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 151

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, studenții care doresc să candideze pentru funcția de student Senator în cadrul Senatului Universității Babeș-Bolyai din partea Facultății de Drept, trebuie să depună, până în data de 19 februarie a.c., un dosar de candidatură la secretariatul Decanatului.

Astfel, dosarul de candidatură trebuie să conțină următoarele documente:

a) declarația de candidatură;
b) un Curriculum Vitae după modelul Europass;
c) un proiect privind dezvoltarea, managementul și inițiativele pe care dorește să le promoveze la nivelul reprezentat;
d) un raport de activitate privind realizarea obiectivelor incluse în proiectul de candidatură cu care a fost ales în mandatului anterior, dacă persoana care candidează se regăsește la final de mandat într-o funcție/structură de conducere și candidează pentru o funcție/structură similară;
e) o adeverință din care să rezulte apartenența candidatului la circumscripția pentru care candidează (în cazul studenților).

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru orice întrebări cu privire la funcția de student Senator sau cu privire la conținutul dosarului de candidatură, cei interesați sunt rugați să trimită un e-mail pe adresa: [email protected].

Sursa informației

Depunerea candidaturilor pentru funcția de student Senator în cadrul Senatului Universității Babeș-Bolyai din partea Facultății de Drept was last modified: februarie 12th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter