Facultatea de Drept a Universității din București. Proces simulat de Drept consuetudinar român

6 Mar 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 364

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 3 martie 2017, postat pe pagina de Facebook a Facultății de Drept a Universității din București aceasta organizează primul său proces simulat de Drept consuetudinar român în perioada 3-10 martie 2017.

Astfel, cei care doresc să vadă o lume cu domni și domnițe, boieri și slujbași de curte sunt așteptați să se înscrie la primul proces de Drept Consuetudinar din istoria Facultății de Drept. Organizatorii promit o atmosfera specială cu parfum de epocă, costume orientale și moravuri bizantine.

Înscrierea se face prin trimiterea unui email la adresa [email protected] până în data de 10 martie 2017. Acest email trebuie să conțină numele, prenumele, grupa și adresa de email la care participanții pot fi contactați!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Calendarul evenimentului este următorul:

– 3-10 martie – înscrierea candidaților;
– 11 martie – trimiterea spețelor;
– 11-17 martie – rezolvarea spețelor;
– 17 martie – trimiterea memoriului;
– 20 martie – anunțarea participanților în faza finală;
– 20 martie – 3 aprilie pregătirea pledoariilor;
– 4 aprilie – faza finală.

Organizatorii vor acorda câștigătorilor premii speciale.

Facultatea de Drept a Universității din București. Proces simulat de Drept consuetudinar român was last modified: martie 6th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter