Seminar Seminarul anual de pregătire

509       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Cum a fost] Filiala Bihor UNPIR. Seminarul anual de pregătire (în perioada 18-19 noiembrie 2017) 📅 18 - 19 noiembrie 2017 Oradea [Cum a fost] Filiala Bihor UNPIR. Seminarul anual de pregătire (în perioada 18-19 noiembrie 2017)

Data 18 - 19 noiembrie 2017
Locația Hotel Hilton Oradea
Speakeri Gheorghe Piperea, Radu Bufan, Irina Șarcane, Carmen Popa, Florian Mateiță
Taxa 400 lei (taxa de seminar, prânz și coffee break-uri) și 150 lei (cină)

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România – Filiala Bihor a organizat în zilele de 18 și 19 noiembrie 2017 seminarul de pregătire profesională la care au participat peste 130 de profesioniști din domeniu care activează în județele Arad, Bihor, București, Cluj, Galați, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj și Satu Mare. Reuniunea a avut loc la Hotel Hilton din Oradea.

Cuvântul de deschidere al conferinței i-a revenit doamnei Daniela Zăpodenu, Președintele Filialei U.N.P.I.R. Bihor, care a ținut să mulțumească celor prezenți în sală în calitate de participanți, precum și lectorilor de curs, care au participat și în acest an la traditionala conferință.

Sâmbătă, 18 noiembrie, în prima parte a zilei, domnul prof. univ. dr. Gheorghe Piperea a vorbit participanților despre „Creanțele care beneficiază de drepturi de preferință în cadrul procedurii insolvenței”. Imediat după, doamna av. drd. Andreea Deli-Diaconescu (S.C.A. Deli și Asociații) a tratat de probleme ce țin de „Întinderea și limitele funcționării garanției privind creanțele din contractele în curs”, iar domnul prof. univ. dr. Radu Bufan a expus aspecte nereglementate expres și propuneri de bună practivă în vânzarea bunurilor în procedura insolvenței.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În partea a doua a zilei au susținut teme doamnele av. Ana Irina Șarcane, lector I.N.P.P.I., și av. Carmen Popa, Președintele filialei U.N.P.I.R. Dolj și membră C.N.C. U.N.P.I.R., care au vorbit despre „Grupul de societăți”, respectiv „Interferențe între Codul de procedură fiscală și Legea nr. 85/2014”. De asemenea, sâmbătă, participanții la seminar au avut prilejul de a afla informații importante despre soluțiile de finanțare pentru reluarea activității curente de la domnul Florian Mateiță, Rominsolv S.P.R.L. București.

Duminică, 19 noiembrie, în finalul conferinței a fost organizată o dezbatere, cu întrebări și răspunsuri, moderată de domnul judecător Cristian Monenci – președintele Secției a II-a Civilă a Tribunalului Bihor.


Filiala Bihor a UNPIR organizează seminarul anual de pregătire, în perioada 18-19 noiembrie 2017, la Hotel Hilton din Oradea.

Atașăm mai jos formularul de participare. Acesta poate fi completat până la dată de 6 noiembrie 2017.

Până la această dată și-au confirmat prezența următorii lectori de curs: domnul prof. univ.dr. Gheorghe Piperea, domnul prof. univ. dr. Radu Bufan, doamna lector INPPI Andrea Deli Diaconescu, doamna lector INPPI Irina Șarcane, doamna av. Carmen Popa – președintă a Filialei Dolj a UNPIR și domnul Florian Mateiță.

Costul participării la seminarul de pregătire este de 400 lei și include taxa de seminar, prânz și coffee break-uri. 

În data de 18 noiembrie 2017 se va organiza o cină, care va include și degustare de vin. Doritorii vor achita un cost suplimentar de 150 lei.

Modalități de plată: prin virament bancar sau în numerar la sediul UNPIR Bihor.
Beneficiar: FILIALA BIHOR UNPIR, CIF: 12867279
Cont: RO38 RNCB 0032 0465 0060 0001, Banca: BCR Oradea
Adresa: str. Republicii, nr. 3-5, jud. Bihor, Telefon/Fax: 0259- 434673

Completarea talonului și confirmarea plății prin fax: 0259 434.673 sau e-mail: [email protected] se pot face până la data de 6 noiembrie 2017. 

Persoana de contact pentru rezervări și înscrieri: Matea Liliana, tel.: 0259 434.673.

 

👍Click aici pentru a descărca formularul de înscriere!

 

Cazarea se obține prin rezervare. Plata se va face individual, direct către Hotel Hilton Oradea.

 

Rezervările se pot face aici.

 

Conform instrucțiunilor privind procedura de rezervare, puteți să rezervați direct CAMERA la hotel.

Apăsați pe butonul BOOK NOW și completați rezervarea.

Tariful special oferit este valabil pentru rezervări efectuate până pe dată de 2 noiembrie 2017 și exclusiv pentru participanții la evenimentul UNPIR Filiala Bihor.

Câteva observații din partea organizatorului:

 

Se poate achita doar participarea la seminar fără cina din 18 noiembrie 2017.

Avem rugămintea de a achita taxele aferente, după opțiune, până la de data de 6 noiembrie 2017, cash sau prin virament bancar, pentru a putea participa la seminar, locurile fiind limitate.

Mulțumim!

[Cum a fost] Filiala Bihor UNPIR. Seminarul anual de pregătire (în perioada 18-19 noiembrie 2017) was last modified: noiembrie 20th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter