Filiala UNPIR București lansează o nouă platformă online

24 Apr 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 433

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului transmis de UNPIR București, filiala pune la dispoziția membrilor săi o nouă platformă online, mai accesibilă și mai eficientă.

Platforma vine cu un proces de înregistrare mai simplu și o răsforire a anunțurilor facilă, care va permite parcurgerea tuturor știrilor într-un timp mai scurt.

Membrii Uniunii beneficiază în mod automat de un cont alocat prin intermendiul sistemului informatic.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Unul dintre beneficiile acestei platfome este faptul că membrii nu vor mai avea nevoie să își creeze un cont, ci doar să solicite personal parola.

Platforma mai cuprinde o listă a membrilor săi (un tablou), care funcționează ca un director de persoane/companii.

Tot în cadrul acestei platforme, se va putea regăsi o pagină care va permite membrilor să fie la curent cu toate evenimentele din calendarul Uniunii.

Pentru mai multe informații contactați UNPIR la: Telefon /Fax: 021.314.33.95 / 021.314.33.97, e-mail: [email protected]

Filiala UNPIR București lansează o nouă platformă online was last modified: aprilie 24th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter