Avocatul Florentin Țuca, față în față cu studenții constănțeni

604       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

👍Vezi și: Înregistrarea evenimentului „Florentin Țuca în dialog cu Andrei Pleșu”

Joi, 14 mai, Facultatea de Drept și Stiințe Administrative – Universitatea „Ovidius” din Constanța este gazda unui eveniment ce îl va avea drept invitat pe Florentin Țuca, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Săptămâna aceasta, avocatul Florentin Țuca se va afla în Constanța pentru o prelegere destinată studenților la drept și tuturor celor interesați să asiste la o dezbatere privind locul pe care dreptul îl ocupă în cotidian.

Astfel, Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Ovidius” devine pentru câteva ore gazda unei manifestări cu tema „Dreptul în lumea contemporană și provocările la adresa lui”.

De asemenea, manifestarea va prilejui și o scurtă prezentare a volumului publicat la Editura Humanitas și lansat de avocatul Florentin Țuca în ianuarie 2015, intitulat „Gâlceava cu juristul din mine”.

Toți cei interesați sunt așteptați în Aleea Universității nr. 1, Constanța – sediul Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Ovidius”, Amfiteatrul 103, joi, 14 mai, începând cu ora 17:00.

Accesul este liber.

Afis-Tuca-Constanta

Avocatul Florentin Țuca, față în față cu studenții constănțeni was last modified: mai 12th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter