Avocatul Florentin Țuca, față în față cu studenții timișoreni

826       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Miercuri, 20 mai, Facultatea de Drept – Universitatea de Vest din Timișoara este gazda unui eveniment ce îl va avea drept invitat pe Florentin Țuca, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

Avocatul Florentin Țuca se va afla în Timișoara pentru o prelegere destinată studenților la drept și tuturor celor interesați să asiste la o dezbatere privind locul pe care dreptul îl ocupă în cotidian.

Astfel, Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest devine pentru câteva ore gaza unei manifestări cu tema „Dreptul în lumea contemporană și provocările la adresa lui”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

De asemenea, manifestarea va prilejui și o scurtă prezentare a volumului publicat la Editura Humanitas și lansat de avocatul Florentin Țuca în ianuarie 2015, intitulat „Gâlceava cu juristul din mine”.

Toți cei interesați sunt așteptați în B-dul Eroilor de la Tisa nr. 9A, Timișoara – sediul Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest, Amfiteatrul A2, miercuri, 20 mai, începând cu ora 15:30.

Accesul este liber.

Evenimentul este organizat sub auspiciile Universității de Vest – Facultatea de Drept, cu sprijinul ELSA Timișoara și al Editurii Humanitas.


Afis-Tuca-Timisoara-A3_crop

Avocatul Florentin Țuca, față în față cu studenții timișoreni was last modified: mai 18th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter