Florin Petroșel: Un congres productiv pentru viitorul Casei de Asigurări a Avocaților din România

15 Apr 2016
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 915
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La finalul Congresului Avocaților, avocat dr. Florin Petroșel, președintele Casei de Asigurări a Avocaților din România s-a declarat mulțumit de rezultatele dezbaterilor, arătând că s-au discutat foarte multe probleme presante pentru activitatea avocațială din România, jumătate din timpul dezbaterilor fiind alocat problemelor concrete ale Casei de Asigurări. „Este unul dintre congresele cele mai productive” – a susținut președintele Casei de Asigurări a Avocaților din România.

Avocat dr. Florin Petroșel a apreciat faptul că discuțiile s-au concretizat în rezoluții importante pentru viitorul Casei de Asigurări a Avocaților din România.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Noutatea o reprezintă constituirea la nivelul Consiliului Uniunii a unei comisii care va analiza toate posibilitățile de investiții pe care le-a avut Casa de Asigurări a Avocaților și, în paralel,  crearea unui mecanism de evaluare a acestor posibilități, tocmai pentru a se ajunge la un moment dat la posibilitatea ca și avocații să poată investi fondurile Casei în afaceri profitabile” – a adăugat președintele Casei de Asigurări a Avocaților din România.

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Florin Petroșel: Un congres productiv pentru viitorul Casei de Asigurări a Avocaților din România was last modified: mai 5th, 2016 by Florin Petroșel

Despre autor:

Florin Petroșel

Florin Petroșel

Este doctor în drept, avocat coordonator al Societății Civile Profesionale de Avocatură „Petroșel” și președinte al Consiliului de Administrație al Filialei București a Casei de Asigurări a Avocaților.

Abonează-te la newsletter