Formula reușitei la Hexagon: pasiune și dăruire

20 mai 2016
3 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 5 (3 votes, average: 2,33 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 477
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Anca Szasz este studentă în anul 2 la Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și a participat anul acesta pentru prima oară la Hexagon.  Competiția a urmat unei perioade de pregătire intensă, de studiu individual și teste. Anca Szasz știe formula reușitei la Hexagon: „multă pasiune și dăruire”, o formulă ce ar putea propulsa anul viitor echipa Facultății de Drept din Cluj pe podium.

Anul acesta echipa clujeană a ocupat locul 5 în clasamentul general, deși a avut și rezultate foarte bune la unele probe(locul 1 la „Streetball”, locul 2 la „Drept Penal”, locul 3 la „Drept Civil”, locul 3 la „Șah”).

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Formula reușitei la Hexagon: pasiune și dăruire was last modified: mai 20th, 2016 by Anca Szasz

Despre autor:

Anca Szasz

Anca Szasz

Este studentă la Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Abonează-te la newsletter