Forum Forumul European Pro Bono

579       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Forumul European Pro Bono 📅 16 - 18 noiembrie 2016 Amsterdam Forumul European Pro Bono

Data 16 - 18 noiembrie 2016
Locația Beurs van Berlage

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Între 16 și 18 noiembrie, în Amsterdam, Avocați Pro Bono, mari firme de avocatură, corporații și ONG-iști de drepturile omului din toată lumea se întâlnesc la Forumul European Pro Bono, a anunțat Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului.

Se anunță 3 zile de discuții, dezbateri și ateliere pe diverse teme actuale relevante, circumscrise de angajamentul față de mișcarea pro bono.

Pentru mai multe informații și înscrieri accesați http://www.probonoforum.org/europe/.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

Forumul European Pro Bono was last modified: septembrie 12th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter