A fost semnat Acordul Economic și Comercial Cuprinzător dintre UE și Canada

31 Oct 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 297

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului de pe pagina Ministerului Afacerilor Externe (MAE), în data de 30 octombrie 2016, a fost semnat, la Bruxelles, Acordul Economic și Comercial Cuprinzător (CETA) și un nou Acord de Parteneriat Strategic, între UE și Canada.

Prin semnarea CETA relațiile româno-canadiene vor fi în continuă dezvoltare, prin întrunirea premiselor pentru eliminarea pentru toți cetățenii români, de la 1 decembrie 2017, a regimului de vize aplicat de Canada. Astfel, va fi garantat accesul egal și integral al tuturor operatorilor economici și comerciali români la oportunitățile economice pe care noul Acord le deschide.

Conform comunicatului, acordul CETA va contribui în mod direct la amplificarea și diversificarea schimburilor comerciale între Canada și UE și va conduce la valorificarea potențialului de cooperare transatlantic, prin crearea de noi oportunități comerciale și de investiții, prin îmbunătățirea accesului pe piață al bunurilor și serviciilor, precum și prin consolidarea normelor privind comerțul bilateral între operatorii economici europeni și canadieni.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

A fost semnat Acordul Economic și Comercial Cuprinzător dintre UE și Canada was last modified: octombrie 31st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter