Funcția de decan nu este un scop în sine

16 mart. 2016
3 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 5 (3 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 456
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Domnul conf. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias – Decanul facultății de drept din cadrul Universității din București– a declarat, în cadrul emisiunii Legal Point din data de 16 martie 2016, cu tema „Învățământul juridic universitar”:

Funcția, ca banii, nu e un scop în sine, e un mijloc. Funcția de decan este o funcție și didactică, și administrativă. În principal este administrativă, dar fiind vorba de conducerea unei unități de învățământ are și o componentă didactică puternică. Mie mi se pare că funcția de decan nu este un scop în sine, ci este un mijloc pe care îl putem folosi mai mult sau mai puțin eficient pentru atingerea scopurilor pe care ni le-am propus.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

👍Vezi EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” – Învățământul juridic universitar

Funcția de decan nu este un scop în sine was last modified: februarie 1st, 2018 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter