Plenul CSM a amânat numirea în funcția de director al INM până în ianuarie 2017

25 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2352

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 noiembrie 2016: Plenul CSM a amânat numirea în funcția de director al INM până în ianuarie 2017

Potrivit ordinii de zi soluționate a Plenului CSM din data de 22 noiembrie 2016, s-a hotărât admiterea solicitării formulate de UNJR și AMR de amânare, până în ianuarie 2017, a procedurii de numire în funcția de director al Institutului Național al Magistraturii.

Pe un alt site cu profil juridic s-a vehiculat informația că jud. Rodica Aida Popa ar fi următorul director al INM, fapt care nu a fost confirmat de soluționarea ordinii de zi a Plenului CSM.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

21 septembrie 2016: Funcția de director al INM este vacantă

Consiliul Superior al Magistraturii a declanșat procedura de ocupare a funcției de director al Institutului Național al Magistraturii, acesta fiind vacantă începând de ieri, 20 septembrie 2016.

Directorul și directorii adjuncți ai Institutului Național al Magistraturii se numesc de către Consiliul Superior al Magistraturii, pentru un mandat de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii, din rândul personalului de instruire de specialitate juridică al Institutului, al judecătorilor și procurorilor sau al cadrelor didactice din învățământul superior juridic, acreditat potrivit legii Candidaturile pentru ocuparea funcției menționate se depun la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, în termen de 30 zile de la data publicării anunțului (data publicării: 21.09.2016).

Candidaturile vor fi însoțite de un curriculum vitae, un plan managerial privitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției, precum și orice alte acte considerate relevante.

În vederea numirii în funcție, candidații susțin un interviu în fața Plenului CSM.

Interviul constă în susținerea planului managerial și are ca scop verificarea aptitudinilor manageriale ale candidaților, urmând a fi avute în vedere, în principal, capacitatea de organizare, capacitatea rapidă de decizie, rezistența la stres, autoperfecționarea, capacitatea de analiză, sinteză, previziune, strategie și planificare pe termen scurt, mediu și lung, inițiativa și capacitatea de adaptare rapidă.

Sursa informației

Plenul CSM a amânat numirea în funcția de director al INM până în ianuarie 2017 was last modified: noiembrie 25th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter