A apărut un Ghid de Drept european privind accesul la justiție (limba franceză)

6 iul. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 338

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Agentia UE pentru Drepturi Fundamentale (Fanța) a publicat recent un Ghid de Drept european privind accesul la justiție, anunță INPPA. Pe durata etapei de redactare a acestui ghid, Consiliul Barourilor și al Societăților de Drept din Europa a fost consultat de FRA și a oferit câteva comentarii pe diferite capitole.

Acest ghid cuprinde cele mai importante principii juridice europene din domeniul accesului la justiție, axându-se pe drept civil și drept penal. Scopul ghidului este de a informa publicul cu privire la standardele juridice relevante stabilite de Uniunea Europeana și de Consiliul Europei, în mod special prin intermediul jurisprudenței Curții de Justiție a Uniunii Europene și a Curții Europene a Drepturilor Omului.

Acest ghid se dorește a fi un instrument practic pentru avocați, judecători și alți practicieni ai dreptului, implicați în procese în statele membre ale UE și ale Consiliului Europei, precum și pentru persoanele fizice care lucrează pentru organizațiile non-guvernamentale sau alte entități care sunt însărcinate cu administrarea justiției.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru mai multe informații accesați acest link.

Sursa informației

👍Vezi și: Recomandările CCBE privind protejarea confidențialității clienților în contextul activităților de supraveghere

A apărut un Ghid de Drept european privind accesul la justiție (limba franceză) was last modified: iulie 5th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter