Ghidul de finanţare a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in – modificări (OMMAP nr. 2315/2016)

15 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 476

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul modificatActul modificatorSumar
Ghidul de finanțare a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in, aprobat prin OMMAP nr. 1.559/2016
(M. Of. nr. 597 din 05 august 2016)
OMMAP nr. 2315/2016
(M. Of. nr. 998 din 12 decembrie 2016)
introduce: art. 23 lit. n) și o); numărul curent 5 din anexa nr. 2

 

În M. Of. nr. 998 din 12 decembrie 2016, a fost publicat Ordinul ministrului mediului, apelor și pădurilor (OMMAP) nr. 2315/2016 pentru completarea Ghidului de finanțare a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in, aprobat prin Ordinul ministrului mediului, apelor și pădurilor nr. 1.559/2016 (Ghidul de finanțare).

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

În continuare, vom prezenta respectivele modificări.

Art. 23 („Documente obligatorii necesare decontării”) lit. n) și o) din Ghidul de finanțare (modificat prin OMMAP nr. 2315/2016)
 

Noua reglementare

La art. 23, după lit. m) se introduc două noi litere, lit. n) și o).

Potrivit noii reglementări, art. 23 lit. n) și o) prevăd următoarele: beneficiarul finanțării depune la sediul Autorității cereri de tragere, însoțite de următoarele documente obligatorii:

n) declarație pe propria răspundere care să specifice valoarea profitului aferent montajului din factura aferentă acestuia, în situațiile în care acesta nu este evidențiat prin situații de lucrări;

o) documente care să certifice recepția și punerea în funcțiune a obiectivului finanțat”.

 
Anexa nr. 2 la Ghidul de finanțare (modificat prin OMMAP nr. 2315/2016)

Noua reglementare

În anexa nr. 2, după numărul curent 4 se introduce un nou număr curent, numărul curent 5 cu următorul cuprins:

Nr. crt.ConformitateÎndeplinire criteriiObservații
DaNu 
„5Solicitanții respectă criteriile de eligibilitate referitoare la numărul de locuitori prevăzute la art. 9 alin. (1) din Ghidul de finanțare; pentru solicitanții care propun proiecte amplasate pe spații cu acces direct la autostrăzi, drumuri europene și drumuri naționale, criteriul referitor la numărul de locuitori nu va fi verificat, solicitanții fiind considerați eligibili.  

 

Ghidul de finanțare a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in – modificări (OMMAP nr. 2315/2016) was last modified: decembrie 15th, 2016 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter