Târg de carte Grupul editorial Universul Juridic participă la târgul Gaudeamus, ediția 23

621       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Grupul editorial Universul Juridic participă la târgul Gaudeamus, ediția 23 📅 20 noiembrie 2016 București Grupul editorial Universul Juridic participă la târgul Gaudeamus, ediția 23

Data 20 noiembrie 2016
Locația Pavilionul Central Romexpo, Bulevardul Expoziției

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Grupul editorial Universul Juridic, reprezentat de editura Universul Juridic, editura Pro Universitaria, editura Everika Publishing și editura Neverland, va fi prezent la cea de-a 23-a ediție a târgului internațional Gaudeamus, în perioada 16-20 noiembrie 2016.

Ne puteți găsi în Pavilionul Central Romexpo, la nivelul 7.70, standul 330. Programul de vizitare a târgului, pentru toate categoriile de public, este zilnic, între orele 10.00 și 20.00.

Vă așteptăm!

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Târgul Gaudeamus se desfășoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spațiu expozițional de 14.000 mp, oferta a peste 300 de edituri românești și străine, tipografii, instituții de învățământ, centre și institute culturale, instituții mass-media, agenții de difuzare de carte, firme multimedia, agenții literare, organizații non-guvernamentale cu profil cultural și educațional, asociații profesionale, librării, biblioteci etc.

Înființată în anul 2001, Editura “Universul Juridic” a devenit în 15 ani un actor important al pieței de carte juridică din România.

Poziția pe care o ocupă în acest moment editura pe piața de carte juridica se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înființare: respect și seriozitate în relațiile cu colaboratorii noștri și dorința de a dezvolta în permanență editura.

Din anul 2001 și până în prezent au fost editate un număr de peste 5000 de titluri din domeniile juridic și economic.

Pentru mai multe informații despre editura Universul Juridic vizitați: www.editurauniversuljuridic.ro.

Grupul editorial Universul Juridic participă la târgul Gaudeamus, ediția 23 was last modified: noiembrie 17th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter