Guvernul a adoptat Ordonanţa de urgenţă privind prorogarea unor termene prevăzute în Codul fiscal, precum şi alte acte normative

31 ian. 2018
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 297

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ședința de GuvernProiectele adoptateSumar
31 ianuarie 2018
 Ordonanțe de urgență– Ordonanța de urgență privind prorogarea unor termene prevăzute în Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal
– Ordonanța de urgență pentru aprobarea unor măsuri de reorganizare în cadrul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative
Hotărâri– Hotărârea pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, mărimea concretă a sporurilor pentru condiții de muncă, precum și condițiile de acordare a acestora pentru personalul din familia ocupațională „ÎNVĂȚĂMÂNT”.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Guvernului (www.gov.ro), în ședința din 31 ianuarie 2018, au fost adoptate mai multe acte normative. Vă redăm, mai jos, lista detaliată privind respectivele acte normative:

Ordonanțe de urgență

– Ordonanța de urgență privind prorogarea unor termene prevăzute în Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal;

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– Ordonanța de urgență pentru aprobarea unor măsuri de reorganizare în cadrul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Hotărâri

– Hotărârea pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, mărimea concretă a sporurilor pentru condiții de muncă, precum și condițiile de acordare a acestora pentru personalul din familia ocupațională „ÎNVĂȚĂMÂNT”.

Pentru a vedea respectivul comunicat, vizitați site-ul Guvernului (www.gov.ro).

Guvernul a adoptat Ordonanța de urgență privind prorogarea unor termene prevăzute în Codul fiscal, precum și alte acte normative was last modified: ianuarie 31st, 2018 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter