Halal motivare în apel!

11 mart. 2016
8 voturi, medie: 3,50 din 58 voturi, medie: 3,50 din 58 voturi, medie: 3,50 din 58 voturi, medie: 3,50 din 58 voturi, medie: 3,50 din 5 (8 votes, average: 3,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1889

Despre

  • Decizia civilă nr. 1202/2015 a Tribunalului Tulcea
  • Prima şi cea mai „consistentă” motivare a instanţei de apel, concordantă cu cea a instanţei de fond
  • Instanţa de apel, în „înţelepciunea” ei, a mai reţinut că „apelantele reclamante nu sunt, în mod evident, titularele vreunui drept la acţiune în sens material, de unde rezultă că soluţia de respingere a acţiunii ca inadmisibilă are, în esenţă, caracter justificat”

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Halal motivare în apel! was last modified: martie 23rd, 2016 by Alexandru Țiclea

Recomandări

Despre autor:

Alexandru Țiclea

Alexandru Țiclea

Este profesor universitar doctor, fost rector al Universității Ecologice din București, din decembrie 2013 Doctor honoris causa la Universitatea de Stat din Chișinău, Republica Moldova, din mai 2015 Doctor honoris causa la Universitatea Valahia din Târgoviște, din septembrie 2015 Doctor honoris causa la Universitatea Vasile Goldiș Arad, membru în Consiliul științific de acordare a titlului de doctor la Universitatea de Stat din Chișinău, Republica Moldova, membru asociat al Academiei Oamenilor de Știință și membru corespondent al Academiei de Științe Juridice.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter