Hexagonul, acest „dulce efort”

28 mai 2016
4 voturi, medie: 4,75 din 54 voturi, medie: 4,75 din 54 voturi, medie: 4,75 din 54 voturi, medie: 4,75 din 54 voturi, medie: 4,75 din 5 (4 votes, average: 4,75 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 836
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Reprezentat al Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, domnul profesor Mihai Dunea și-a manifestat, în numele organizatorilor, bucuria de a fi gazdele Hexagonului din anul acesta, ultima dată acest lucru întâmplându-se în anul 2010, sperând că oaspeții s-au simțit bine și de această dată în capitala Moldovei.

Domnul profesor a subliniat oportunitatea oferită de Hexagon de a lega prietenii, povestind cum dânsul a păstrat legătura cu mulți oameni dragi lui, de pe vremea în care și dânsul a participat la acest concurs.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Cu privire la organizarea efectivă a concursului, domnul Dunea a admis că efortul logistic este într-adevăr unul de seamă, dar că nu este resimțit ca o povară, atâta vreme cât este desfășurat cu bucurie și cu o așteptare constructivă a probelor care se vor desfășura.

Domnul profesor și-a exprimat convingerea că și în edițiile viitoare gazdele vor desfășura cu plăcere acest «dulce efort» și că organizarea va fi desăvârșită.

Hexagonul, acest „dulce efort” was last modified: mai 27th, 2016 by Mihai Dunea

Abonează-te la newsletter