Hexagonul este o experiență extraordinară

17 mai 2016
2 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 5 (2 votes, average: 3,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 640
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității  de Vest din Timișoara  a ocupat locul trei în clasamentul general al Hexagonului.

La probele teoretice, studenții timișoreni au excelat la „Drept Constituțional și Instituții Publice”, unde au ocupat locul doi. La „Drept Penal” și „Drept Civil” s-au clasat pe locul cinci.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

După concurs am stat de vorbă cu unul dintre „bobocii” echipei timișorene,  studentul Sergiu Căileanu, care ne-a vorbit despre această competiție deosebită, Hexagonul, la care a participat pentru prima oară.

Hexagonul este o experiență extraordinară was last modified: mai 18th, 2016 by Sergiu Căileanu

Despre autor:

Sergiu Căileanu

Sergiu Căileanu

Este student la Facultatea de Drept din cadrul Universității de vest din Timișoara.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter