Hexagonul este un plus pentru studenții care participă la el

28 mai 2016
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 697
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristina Tomuleț, asist. univ. drd. în cadrul Facultății de Drept din Cluj-Napoca, a apreciat ediția Hexagonului de anul acesta ca fiind un concurs greu, obositor, cu subiecte mai grele decât cele din anul precedent.

Hexagonul este un plus pentru studenții care participă la el pentru că pregătirea studenților durează 2-3 luni și aceștia ajung să cunoască materia mult mai în detaliu. Este un nivel foarte diferit între un examen obișnuit și Hexagon.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Cel puțin în cazul materiei de drept constituțional, subiectele sunt axate pe partea teoretică mai mult decât pe cea practică. Lucrările studenților arată a lucrări de specialitate, nu au o perspectivă neapărat practică.

Hexagonul este un plus pentru studenții care participă la el was last modified: mai 27th, 2016 by Cristina Tomuleț

Despre autor:

Cristina Tomuleț

Cristina Tomuleț

Este asist. univ. drd. la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai”.

Abonează-te la newsletter