Hexagonul – o oportunitate extraordinară pentru studenții care se pregătesc pentru admitere în profesiile liberale

18 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 523
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

„Hexagonul este o competiție din care, indiferent de rezultat, ieși câștigător!” – ne-a spus Alexandra Bob – studentă în anul 4 la Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, participantă la ediția din acest an a Hexagonului, dar și la alte ediții ale concursului.

Alexandra Bob dorește să aleagă o carieră în avocatură și consideră că Hexagonul este o oportunitate extraordinară, pentru studenți și pentru absolvenți, în pregătirea pentru examenele de admitere în profesiile liberale.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

„Hexagonul a schimbat totul pentru mine, modul în care învăț, modul în care percep lucrurile!” – a  adăugat Alexandra Bob.

Hexagonul – o oportunitate extraordinară pentru studenții care se pregătesc pentru admitere în profesiile liberale was last modified: iunie 27th, 2016 by Alexandra Bob

Abonează-te la newsletter