H.G. nr. 311/2003 privind aprobarea înfiinţării pe lângă Ministerul Tineretului şi Sportului a unei activităţi finanţate integral din venituri proprii – modificări (H.G. nr. 711/2016)

6 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 535

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 
Actul modificatActul modificatorSumar
H.G. nr. 311/2003
(M. Of. nr. nr. 210 din 31 martie 2003; cu modif. și compl. ult.)
H.G. nr. 711/2016
(M. Of. nr. 771 din 3 octombrie 2016)
modifică: art 1 alin. (1) lit. a), l) și o)

 

În M. Of. nr. 771 din 3 octombrie 2016, a fost publicată H.G. nr. 711/2016 pentru modificarea H.G. nr. 311/2003 privind aprobarea înființării pe lângă Ministerul Tineretului și Sportului a unei activități finanțate integral din venituri proprii.

În continuare, vom prezenta respectivele modificări.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Art. 1 alin. (1) din H.G. nr. 311/2003 (modificată prin H.G. nr. 711/2016)

Vechea reglementare

În vechea reglementare, art 1 alin. (1) lit. a), l) și o) prevedeau faptul că se aprobă înființarea pe lângă Ministerul Tineretului și Sportului a unei activități finanțate integral din venituri proprii, denumită în continuare activitatea, constând în:

a) premierea sportivilor, antrenorilor și a altor tehnicieni pentru rezultatele obținute la campionatele mondiale și europene, Jocurile Francofoniei, Jocurile paralimpice, Jocurile Mării Negre, Jocurile Europei de Sud-Est, precum și premierea altor persoane, conform dispozițiilor legale;

(…)

l) activități privind selecția, acțiuni de pregătire sportivă și realizare de competiții sportive ale copiilor și juniorilor mici, precum și ale persoanelor cu dizabilități, în baza unor proiecte și programe ale federațiilor sportive naționale, cu scopul de a forma performeri;

(…)

o) organizarea la nivel național a Competiției Jocurile Naționale Reunite.

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, art 1 alin. (1) lit. a), l) și o) stabilesc faptul că se aprobă înființarea pe lângă Ministerul Tineretului și Sportului a unei activități finanțate integral din venituri proprii, denumită în continuare activitatea, constând în:

a) premierea sportivilor, antrenorilor și a altor tehnicieni pentru performanțele deosebite, respectiv locurile I – VI sau, după caz, locurile I – III obținute la campionatele mondiale, campionatele europene, Jocurile paralimpice, Jocurile Francofoniei, Cupa Davis și Cupa Federației – Fed Cup la tenis, Cupa Mondială la Rugby, precum și premierea altor persoane, conform dispozițiilor legale;

(…)

l) activități privind selecția, instruirea, pregătirea sportivă și realizarea de competiții sportive ale copiilor și juniorilor mici, precum și ale persoanelor cu nevoi speciale, în baza unor proiecte și programe ale federațiilor sportive naționale, cu scopul de a forma performeri și de creștere a ariei de cuprindere și practicare a sportului în mod sistematic și organizat;

(…)

o) activități privind promovarea, dezvoltarea și implementarea programelor sportive naționale prin direcțiile pentru sport și tineret județene și a municipiului București, precum și activități privind promovarea, dezvoltarea și implementarea Programului național «Centre naționale pentru pregătirea sportivă a juniorilor mici»”.

 

H.G. nr. 311/2003 privind aprobarea înființării pe lângă Ministerul Tineretului și Sportului a unei activități finanțate integral din venituri proprii – modificări (H.G. nr. 711/2016) was last modified: octombrie 5th, 2016 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter