S-au publicat Notele de fundamentare la H.G. nr. 100/2015 (referitor la organizarea şi funcţionarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice)

2 mart. 2015
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 652

Despre

  • (www.gov.ro)
  • Note de fundamentare
  • H.G. nr. 100/2015
  • H.G. nr. 1/2013 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Guvernului (www.gov.ro), au fost publicate Notele de fundamentare la H.G. nr. 100/2015 pentru modificarea și completarea H.G. nr. 1/2013 privind organizarea și funcționarea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (M. Of. nr. 126 din 18 februarie 2015).

 

Potrivit acestor note, „În contextul volumului mare de obiective de investiții – peste 3.900 la nivelul anului 2014 – derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, implementării Directivei 2009/72/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind normele comune pentru piața internă a energiei electrice și de abrogare a Directivei 2003/54/CE, finalizarea, implementarea și monitorizarea strategiilor aflate într-un stadiu avansat de elaborare (Strategia de dezvoltare teritorială a României, Strategia de dezvoltare a Deltei Dunării, Strategia de dezvoltare a zonei transfrontaliere România-Bulgaria, Strategia națională de locuire se propune înființarea unui număr de posturi în cadrul Direcției generale dezvoltare regională și infrastructură, astfel încât să se acopere volumul mare de muncă”.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

 

Pentru a vedea conținutul Notelor de fundamentare, intrați pe site-ul Guvernului (www.gov.ro).

S-au publicat Notele de fundamentare la H.G. nr. 100/2015 (referitor la organizarea și funcționarea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice) was last modified: martie 2nd, 2015 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter