S-au publicat Notele de fundamentare la H.G. nr. 64/2015 (referitor la măsuri de creştere a calităţii arhitectural-ambientale a clădirilor)

23 feb. 2015
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 881

Despre

  • www.gov.ro
  • Notele de fundamentare la H.G. nr. 64/2015
  • Creşterea calităţii arhitectural-ambientale a clădirilor

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Guvernului (www.gov.ro), au fost publicate Notele de fundamentare la H.G. nr. 64/2015 privind completarea art. 2 din H.G. nr. 945/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 153/2011 privind măsuri de creștere a calității arhitectural-ambientale a clădirilor (M. Of. nr. 98 din 6 februarie 2015).

 

Conform acestor note: „Din punct de vedere social și urbanistic, apare necesitatea luării măsurilor de intervenție pentru repararea/reabilitarea anvelopei clădirilor care prezintă un nivel ridicat de degradare și care, în marea majoritate a cazurilor, sunt amplasate în zone centrale, istorice, dens populate și de interes turistic ale localităților, fapt de natură să genereze un real pericol public și să afecteze pe termen lung dezvoltarea teritorială durabilă a localităților, conform strategiei și planurilor de dezvoltare urbană aprobate la nivelul localităților”.
S-au publicat Notele de fundamentare la H.G. nr. 64/2015 (referitor la măsuri de creștere a calității arhitectural-ambientale a clădirilor) was last modified: februarie 23rd, 2015 by Redacția ProLege
Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter