S-au publicat Notele de fundamentare la H.G. nr. 81/2015 (referitor la Programul de stimulare a cumpărării de autoturisme noi)

25 feb. 2015
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 733

Despre

  • www.gov.ro
  • Notele de fundamentare la H.G. nr. 81/2015
  • Programul de stimulare a cumpărării de autoturisme noi

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Guvernului (www.gov.ro), au fost publicate Notele de fundamentare la H.G. nr. 81/2015 pentru completarea Normelor de aplicare a O.U.G. nr. 66/2014 privind aprobarea Programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi, cu modificările și completările ulterioare, aprobate prin H.G. nr. 1.053/2014 (M. Of. nr. 123 din 17 februarie 2015).

 

Potrivit acestor note: „În vederea reglementării plafonului garanțiilor care pot fi emise în anul 2015, se completează art.1 din Normele de aplicare a O.U.G. nr. 66/2014, cu modificările și completările ulterioare, prin stabilirea plafonului la nivelul sumei de 350 milioane lei. Pentru nivelul plafonului s-au luat în considerare solicitările venite din partea instituțiilor de credit și instituțiilor financiare nebancare eligibile ca participante în cadrul Programului și acesta se are în vedere în discuțiile cu FMI și CE în stabilirea criteriului de performanță privind garanțiile, parte a acordurilor încheiate cu instituțiile financiare internaționale”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

 

Pentru a vedea conținutul Notelor de fundamentare, intrați pe site-ul Guvernului (www.gov.ro).

S-au publicat Notele de fundamentare la H.G. nr. 81/2015 (referitor la Programul de stimulare a cumpărării de autoturisme noi) was last modified: februarie 24th, 2015 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter