Cuantumul restituirilor sumelor achitate cu titlu de taxă de examen pentru admiterea în Barou (Hotărârea Consiliului UNBR nr. 5/2015)

30 Sep 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 910

Despre

  • Persoanele care nu au depus la barou dosarul de înscriere la examen
  • Persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului şi restituirea taxei

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul UNBR a publicat Hotărârea nr. 5/2015 prin care stabilește cuantumul restituirilor sumelor achitate cu titlu de taxă de examen, în vederea susținerii examenului de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul INPPA (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea septembrie 2015.

Astfel, potrivit respectivei hotărâri:

• Se restituie integral suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care nu au depus la barou dosarul de înscriere la examen.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

• Se restituie parțial (600 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului și restituirea taxei, până la data de 9 septembrie 2015, când urmează a fi afișate listele finale ale candidaților la examen.

• Se restituie parțial (600 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului și restituirea taxei, ca urmare a respingerii cererilor de înscriere la examen, la momentul afișării listelor finale ale candidaților la examen. Diferența de 400 de lei va fi virată barourilor care au efectuat operațiunile de primire a cererilor de înscriere.

• Se restituie parțial (500 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului și restituirea taxei după data afișării listei finale a candidaților la examen. Diferența de 400 de lei va fi virată barourilor care au efectuat operațiunile de primire a cererilor de înscriere iar diferența de 100 de lei va fi reținută de INPPA pentru operațiunile parțiale administrative privind asigurarea spațiilor de examen.

Sursa informației este Hotărârea Consiliului UNBR nr. 5/2015 publicată de Uniune (www.unbr.ro).

👍Vezi și: [Rezultatele finale] Admitere Barou 2015. Subiecte și bareme

Cuantumul restituirilor sumelor achitate cu titlu de taxă de examen pentru admiterea în Barou (Hotărârea Consiliului UNBR nr. 5/2015) was last modified: septembrie 30th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter