Hotărârea Consiliului UNBR nr. 301 din 9 decembrie 2017 privind incompatibilitățile în sistemul avocaturii

5 Ian 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 582

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Hotărârea Consiliului UNBR nr. 301 din data de 9 decembrie 2017 privind problematica incompatibilităților în sistemul organelor de conducere a profesiei de avocat și în cadrul instituțiilor care își desfășoară activitatea în cadrul UNBR.

Astfel, modificarea Statutului profesiei de avocat „în ce privește regimul incompatibilităților în întreg sistemul profesiei de avocat” și „modificarea art. 27 alin. (14) din Regulamentul de organizare și funcționare a UNBR și de desfășurare a ședințelor Consiliului UNBR” (completări ale ordinii de zi propuse în ședința Consiliului UNBR din 26 august 2017) a fost inclusă pe ordinea de zi a ședinței Consiliului UNBR din data de 9 decembrie 2017 ca urmare a amânării din ședința din 26 august 2017, când dezbaterea problematicii incompatibilităților în sistemul organelor de conducere a profesiei de avocat și în cadrul instituțiilor care își desfășoară activitatea în cadrul UNBR a fost amânată pentru ca cel care a propus includerea în ordinea de zi de la acea ședință a acestei probleme (Consiliul Baroului Ilfov) să comunice materialul ce urma să fie dezbătut de consilierii UNBR și proiectul documentului ce ar urma să fie adoptat de Consiliu.

Totodată, Consiliul a constatat că pentru a respecta legislația în vigoare privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat, dezbaterea problemei incluse pe ordinea de zi a Consiliului UNBR trebuie făcută în cadrul legal specific profesiei de avocat și că există reglementări profesionale, recent adoptate de organele de conducere a profesiei de avocat privind conflictul de interese, incompatibilități și „cumulul de funcții”, a căror existență nu poate fi ignorată.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul integral al Hotărârii Consiliului UNBR nr. 301 din data de 9 decembrie 2017, astfel cum a fost publicat de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației

Hotărârea Consiliului UNBR nr. 301 din 9 decembrie 2017 privind incompatibilitățile în sistemul avocaturii was last modified: ianuarie 15th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter