[Ediția a 4-a – invitat: Lucian Bondoc, Managing Partner al Bondoc și Asociații] Emisiunea cu profil juridic „Legile Afacerilor”

4 apr. 2016
1 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1004
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 4 aprilie 2016: Ediția a 4-a – Lucian Bondoc

A fost publicată a 4-a ediție a emisiunii Legile Afacerilor – Piața avocaturii văzută de unul dintre lideri – o discuție cu Lucian Bondoc, Managing Partner al Bondoc si Asociații:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Update 21 martie 2016: Ediția a 3-a – invitați: Bryan Jardine și Daniel Vișoiu

A fost publicată cea de-a 3-a ediție a emisiunii. Invitații speciali sunt Bryan Jardine – Managing Partner Wolf Theiss și Daniel F. Vișoiu – Partner, BAC Romania:


Update 8 martie 2016: Ediția a 2-a – invitat: av. dr. Ion Dragne

Cea de-a 2-a ediție a emisiunii l-a avut ca invitat special pe av. dr. Ion Dragne, decanul Baroului București:


Update 19 februarie 2016: Prima ediție a emisiunii – invitat: av. dr. Gheorghe Florea

Invitatul primei ediții a emisiunii „Legile Afacerilor” este av. dr. Gheorghe Florea, președintele UNBR. Vă urăm vizionare plăcută!

Emisiunea „Legile Afacerilor” este realizată de Hotnews și Lion House.„Legile Afacerilor” va fi o emisiune în care vor fi discutate cele mai importante teme din domeniul juridic. Începând cu luna februarie, gazda emisiunii Andrei Cristea va avea invitați de seamă din lumea juridică.

Potrivit Lionhouse.ro, talk-show-ul „Legile Afacerilor” este singura emisiune de business din România ce prezintă știri și reportaje despre provocările și oportunitățile piețelor de avocatură și consultanță-management.

„Legile Afacerilor” reprezintă un mijloc de comunicare eficient pentru toți specialiștii din avocatură, care doresc să își exprime opinia despre diferitele arii ale juridicului și consultanței manageriale: legislația muncii, insolvența, restructurări, litigii, achiziții publice, proiecte de infrastructură, proiecte energetice, fuziuni și achiziții, parteneriat public-privat.

Sursa informației este HotNews (www.hotnews.ro).

[Ediția a 4-a – invitat: Lucian Bondoc, Managing Partner al Bondoc și Asociații] Emisiunea cu profil juridic „Legile Afacerilor” was last modified: aprilie 18th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter