ÎCCJ organizează un examen de promovare a personalului auxiliar de specialitate și a grefierilor cu studii medii (termen-limită: 12 octombrie 2016)

30 sept. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 856

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În perioada 26.09.2016 – 08.11.2016, Înalta Curte de Casație și Justiție organizează examenul de promovare a personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanței supreme în grade sau trepte profesionale superioare și examenul de promovare din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în condițiile Legii nr. 567/2004.

Condiții de participare

Poate participa la examenul de promovare a personalului auxiliar de specialitate în grade sau trepte profesionale superioare, personalul auxiliar de specialitate din cadrul înaltei Curți de Casație și Justiție care îndeplinește următoarele condiții:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
  1. 1. are vechimea minimă prevăzută de lege pentru gradul sau treapta în care urmează să fie promovat;
  2. 2. are calificativul “foarte bine” în ultimii 3 ani;
  3. 3. nu a fost sancționat disciplinar după acordarea ultimului calificativ.

Poate participa la examenul pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, personalul auxiliar de specialitate care a absolvit studii superioare juridice.

Îndeplinirea condițiilor se constată prin raport întocmit de Biroul resurse umane din cadrul instanței supreme.

Dosarul de examen se va depune până la data de 12 octombrie 2016, inclusiv, la Registratura generală a înaltei Curți de Casație și Justiție, din str. Batiștei, nr.25, sectorul 2, București, și va cuprinde următoarele documente:

  1. 1. cererea de înscriere;
  2. 2. raportul care atestă îndeplinirea condițiilor de participare (în original):
  3. 3. diploma de studii superioare juridice (original și copie) – în cazul examenului de promovare din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare juridice.

Consultați tematica, bibliografia și regulamentul.

Examenul

Examenele se vor susține în data de 28 octombrie 2016, la sediul înaltei Curți de Casație și Justiție și constau în susținerea unei lucrări scrise și a unei probe practice.

Sursa informației

ÎCCJ organizează un examen de promovare a personalului auxiliar de specialitate și a grefierilor cu studii medii (termen-limită: 12 octombrie 2016) was last modified: septembrie 30th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter